Alexandru Apopei

Bună ziua dragi blănoși și proprietari de blănoși!

Numele meu este Apopei George-Alexandru și sunt nespus de bucuros să vă fiu alături în soluționarea problemelor companionul dumneavoastră de viață. Ocup funcția de Medic Veterinar din cadrul familiei Vet Concept, alături de o echipă ambițioasă și determinată în lupta pentru bunăstarea animăluțelor de companie.

Am absolvit facultatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, în anul 2021. Iar cei 6 ani de studenție mi-au oferit un bun prilej de a experimenta culturi noi și de a mă perfecționa pentru viitor. Astfel, cele două stagii petrecute în America, prin programul Work and Travel, m-au ajutat în perfecționarea vorbirii limbii engleze, iar timpul petrecut în cadrul clinicilor de parazitologie și urgențe a contribuit prin suplimentarea și consolidarea informațiilor.

Cu o experiență practică de peste doi ani atât în cabinetele veterinare, dar și în fermele agricole, am hotărât să îmi urmez adevăratele pasiuni: chirurgia țesuturilor moi, urgențele și neurologia.

Când nu mă ocup de tratarea animaluțelor, îmi place să descopăr lucruri noi din sfera dezvoltării personale, să călătoresc, iar iarna încerc senzațiile extreme ale snowboarding-ului.