Mihaela Armașu

Am terminat studiile facultății de Medicină Veterinară din Iași în anul 2004 și apoi am urmat un master cu o durata de 1.5 ani în cadrul aceleiași facultăți cu specializarea Clinică și Terapie Veterinară.

Am lucrat în cadrul mai multor cabinete veterinare pentru animale mici din Iași, tot timpul cu dorința de a ști mai mult, de a mă perfecționa continuu, de a fi totdeauna pregătită pentru a ajuta animăluțele în cele mai dificile situații. De aceea, în 2009 am început studiile doctorale și apoi postdoctorale în domeniul Medicină veterinară, specializarea Semiologie și patologie medicală – NEUROLOGIE. Astfel, pe parcursul a 6 ani, am avut ocazia sa colaborez cu specialiști neurologi dar și din alte domenii ale medicinei veterinare, împreună cu care am publicat o serie de articole științifice în reviste naționale și internaționale.  De asemeni, am realizat un stagiu de cercetare în neurologie la “Royal Veterinary College University of London“, de unde am venit cu dorința de a implementa și în țară ceea ce am învățat și văzut în Anglia.

În 2016 am înființat un cabinet veterinar în Iași și cel mai important lucru pe care l-am reușit a fost să adun lângă mine o echipă de oameni ambițioși, pentru care fiecare zi este un prilej de a învăța ceva nou și pentru care lucrul cu animalele nu este doar un simplu job ci o pasiune. Astfel, a rezultat echipa VetConcept, cu competențe în diferite ramuri ale medicinei veterinare (neurologie,  medicină internă, dermatologie, chirurgia țesuturilor moi, medicina de urgență, medicină preventivă, medicina de laborator) , mereu pregătită pentru a vă ajuta animalutul în situații critice.

În timpul liber îmi place foarte mult să citesc, să ma uit la filme sau să merg la teatru și să vizionez diferite webinarii de dezvoltare personala sau managementul afacerilor.